2007. szeptember 15., szombat

elment



12 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon szepek a kepek...jo szemed van;) meglatod h mit erdemes lefotozni:)

Névtelen írta...

kosz, pedig csak nyitott szemmel jarkalok, itt epp ultem a teraszon :)

Unknown írta...

ez hol is tortent? :) szep.

Névtelen írta...

kolozsvar for ever, grigo for ever...:)

Unknown írta...

nahat, 1 negyedben lakunk.. majd.. "osztol".

Névtelen írta...

mennyi minden passzol:D...majd a 30on egymas tapossuk:D

Unknown írta...

en csak unnepnapokon jarok a 30-assal. engem a 27-es visz munkaba. bolcseszkar :(

Névtelen írta...

hat akko szerencses vagy v szerencsetlen, napi tobbszori 30as elmeny...ma letszuksegletu:) de gondolom aze tobbszor szoktal unnepelni:)

Unknown írta...

most hogy mondod, az utolso 30as elmenyem tenyleg hianyzott az eletembol.. felszallok a memon. mar ulnek le, amikor elindul es raborulok a szemben ulo kover nore aki epp sms-t potyogtet. morcosan megvagyok nezve. kovetkezo buszmegallomasba felszall egy reszeg, kezeben a laposuveg, meg-meghuzza, enekel, es mit ad isten, leul mellem. megint jol megvagyok nezve, csak most mar nem morcosan, inkabb sajnalatot es szanalmat latok az emberek szemeben. foleg, amikor a jomunkasember mellettem leejti a taskajat, ami begurul a labam koze, es o probalja kiszedni. kozben minden alkoholillatban uszik. en ratapadok az ablakra ahoccsak tudok es probalom nem is eszrevenni, de meg midnig csak a nagyparknal vagyunk. kivaok keszulve. megallunk egy lampanal. masik autobol ket srac integet hogy uljek at hozzajuk. intem hogz nem lehet mert ott a reszeg. nem ertik meg, csak mutatjak hogy ejsze a ferjem. mondom JA es mutatom a gyurumet is. jo. megyumnk tovabb. a morcos oregasszonyok mar annyira sajnalnak hogy intenek uljek at hozzajuk, mondom kosznem szallok is le. s a vlahutan ledobtam magam. elmeny vot!

Névtelen írta...

na latod, jo kis elmenydus esemenyek kerekedhetnek ki egy egyszeru hazautazasbol:) s utolag meg el lehet mosolyogni rajtuk, annak ellenere, h per pillanat nem valami felemelo erzes, mint pl ami veled tortent. de mar csak az utohatase megeri:) szerintem mindenkinek van kulonbnel kulonb buszos sztorija, akkar egy gyujtemenyre valo is:) en egyszer egy foci rajongo bandat fogtam ki, mentek a sportcsarnokhoz...hat az is elmeny volt,ahogy a busz ingadozott me ok ugraltak,kiabaltak meg miegymas. szal akadnak ilyenek:)

Névtelen írta...

szmogg foreva

Névtelen írta...

az is kozrejatszott:)