2007. november 27., kedd

A fanta meg a kóla fekete múltja

"... kér-e kólát, kérdeztem, nem kér, nem iszik kólát, a kóla cég harmincnyolcban exkluzív szerződést kötött hitlerrel, az a coca volt, mondod, nem kér-e egy pepsit vagy egy fantát, felkiáltott, viccelni akarok vele, a fantát maga hitler fejlesztette ki a kóla helyettesítésére, személyesen alkotta a fanta szót a fantastische szóból, a fanta vegytiszta fasiszta képződmény, naci szörp, nem, nem kér semmit, köszöni, térjünk inkább a tárgyra..."
Én a lájtos kólat szeretem...:D

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

És a Tutti Fresh? Az OK? Mert akkor mától csak azt iszom... :)

Névtelen írta...

Gut.Besser.Hitler? A sörökkel mi a helyzet?

Unknown írta...

Szerintem a sör píszí. Vagy kóser. Whatever.

Névtelen írta...

A Tutti Fresh az tökéletes, na meg az Adria. Az üditők közül ezek az ihatók, tipikus romániai löttyök.
Ami meg a söröket illeti, hát alkohol mindenek felett....:D De abból is csak a jobbik fajtából ihat, aki ad az ilyen erkölcsi értékekre, mint pl Bürger(lehet még szerencsés és nyerni is fog) és Bucegi, ezeket is persze csak olyan 2litres falkonba, mert gazdasagosabb...:)

Névtelen írta...

Ilyen a coca-colas doboz? komolyan? vagy csak volt....?csak azert mert ahhoza kepest hogy milyen szar lottyot tartalmaz, szep a doboza...tetszenek a szinek...a fantarol pedig csak ennyit....nemhogy meg a lottye szar, de a doboza sem vmi fantaziadus....maradok a sor mellett vagy a dzsin mellett...ja mi a velemeny a schweppesrol?...ha mar muszaly mokusvizet igyak, en azt valasztom...

Névtelen írta...

http://bognarzoltan.wordpress.com/2007/11/26/a-politikai-joslas-lehetosegerol/#comment-326